top of page
dalnokidominika.jpg

Dálnoki Dominika vagyok. 2001-ben végeztem Szegeden pszichológusként, gyermek-és ifjúsági klinikai szakpszichológus minősítésemet 2006-ban kaptam meg a Pécsi Egyetemen. 2007 és 2008 között egy angol egyetemen is elvégeztem az alkalmazott pszichológia szakot, ahol betekintést nyertem a life coaching módszerébe.


19 éve dolgozom gyermekekkel, serdülőkkel, valamint felnőttekkel is ambuláns formában. A Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórházban tapasztalatot szereztem a pszichiátriai kórképek kezelése és a pszichodiagnosztika terén, a dunaújvárosi Egészségmegőrzési Központban pedig csoportos személyiségfejlesztéssel (önismeret, kommunikáció) és egyéni tanácsadással, terápiával segítettem. Jelenleg egy budapesti nevelési tanácsadóban is dolgozom, ahol gyermekekkel, szüleikkel, családokkal foglalkozom, diagnosztikai vizsgálatok és terápia formájában.

Módszereim, képzettségeim:

 

  • Rendszerszemléletű családterápia

  • Rendszerszemléletű szülőkonzultáció

  • Gyermek-pszichodiagnosztika és terápia

  • Serdülő-konzultáció

  • Neuro-lingvisztikus programozás (NLP)


Pszichológusként nagyon fontosnak tartom a pszichés készségek fejlesztését (önismeret, pozitív énkép, hatékony kommunikáció) és a személyes erőforrások kibontakoztatását már a gyermekkorban, hiszen kihívásokkal teli világunkban csak így tudunk kiegyensúlyozottan, nyitottan és fejlődésre képesen élni.

Hiszek abban, hogy a gyermekek és a felnőttek családjuk, kapcsolati rendszerük részeiként működnek, és ha bármelyik rész változik, a többiek is vele változnak majd. Ezt a változást szeretném elősegíteni, hogy a hozzám fordulók jobb minőségű, teljesebb életet élhessenek.

Elérhetőség: ddalnoki@gmail.com

bottom of page